Mosquito inzetten tegen hangjongeren?

  • Bennie

    Op het internet kwam ik 2 websites tegen hangjongeren. Bij onze flat (koopwoningen vve) hebben we veel last van hangjongeren. O.a. dronken jongeren en drugs gebruik. Veel bewoners voelen zich dan ook onveilig. Heeft de politie hier ook ervaring met Mosquito? Wanneer we gezamenlijk hiervoor betalen zijn we niet veel geld kwijt. Mag het gebruik hiervan wel? Volgens de verkoper is het nog nooit voorgekomen dat de Mosquito om wat voor reden dan ook weggehaald moeten worden?

    Website met info:

    http://www.hangjongerenweg.nl

    http://www.rhinegroep.nl 

  • Bennie

    De politie alhier heb ik gevraagd waarvan ik wist dat een plek veel overlast bezorgde door hangjongeren. De politie gaf aan nooit meer telefoontjes te hebben gehad van overlast. Inderdaad kan de overlast zich dan verplaatsen. Dan moet je daar ook weer een Mosquito neerhangen? Weet u ook Klaas waar dat was bij de metrohal? Op het internet las ik dat in Sneek een medewerker van de AH helemaal horendol werd van de Mosquito. Hij was 40 jaar, dus dat het alleen onder de 25 kan worden gehoord is niet helemaal juist. 

  • Bennie

    Beste Klaas,

    Ik ben op kantoor langs geweest bij het politie bureau. Volgens de importeur zijn er nooit klachten geweest over het gebruik van de Mosquito, zij hebben een meldpunt geopend.  Ook heb ik gevraagd aan de importeur hoe het zit met het krantenartikel uit de Telegraaf. Die Mosquito zou verkeerd opgesteld staan. Deze klachten zijn er nu niet meer? 

    Rhinegroup Meldpunt Mosquito:

    http://www.rhinegroup.nl/mosquito/p/97/Meldpunt-Mosquito

     

  • Bennie

    Daar heb ik ook opgezocht. De reactie van de importeur van de Mosquito hierop is dat altijd negatieve verhalen op fora worden gezet? Bent u bekend met deze systemen Klaas en kunt u hierover meer vertellen? Ik mag aannemen dat de landelijke politie hier dan wel meldingen over heeft gehad in het kader van geluidshinder of geluidsoverlast van de Mosquito?

  • Bennie

    Bedankt voor je hulp klaasvaak.Ben je zelf ook politie agent?